top of page

Een uniek vakantie aanbod met verschillende formules:

Vakantie met een ietsje meer… indien gewenst. We voorzien een aantal formules met verschillende intensiteit met of zonder aanbod aan begeleiding en dienstverlening. We reserveren hiervoor specifieke periodes in de Casa. Om het aanbod af te stemmen op jouw wensen en noden, werken we daarom via aanmelding. Nadat je je voorkeuren en mogelijke data te kennen hebt gegeven, ontvang je  een voorstel op maat samen met mogelijke data. Ter plekke zijn er in sommige formules nog aanpassingen mogelijk!  Een overzicht:

DSC01485_edited.jpg

Casa MomentÔ EXTRA SMALL:

Verhuur aan groepen die ofwel groeiprocessen op een duurzame manier willen vorm geven ofwel als groep/familie een rustige uitvalsbasis zoeken: 5 ensuite tweepersoons kamers met gemeenschappelijke keuken, ontmoetingsruimtes, ruim terras en vulkanische tuin, verwarmd zwembad en atelierruimte. Onze ondersteuning is op de achtergrond.

 

Casa MomentÔ SMALL: 

Formule extra small aangevuld met ondersteuning (catering/vervoer), vooraf te bespreken

 

Casa MomentÔ MEDIUM: 

Een verblijf in B&B formule, een  kamer voor 1 à 2 personen met privé terras en duurzaam ontbijt (lokaal, biologisch, ecologisch).  Mogelijkheid tot table d'hôte (twee maal per week) en kookgelegenheid in een volledig uitgeruste keuken. Focus op verblijf in een verstillende omgeving op eigen ritme, met een waaier aan keuze in do-it-your-self activiteiten (oa uitgestippelde mindfulle wandelingen, crea materiaal voorhanden). Rolf is jouw gastheer en faciliteert jouw à la carte programma.

 

Casa MomentÔ LARGE:

Een verblijf in B&B formule, een  kamer voor 1 (à 2) personen met privé terras en duurzaam ontbijt (lokaal, biologisch, ecologisch).  Mogelijkheid tot table d'hôte (twee maal per week) en kookgelegenheid in een volledig uitgeruste keuken. Focus op persoonlijke groei met een aantal facultatieve workshops (wandeltherapie, mindfulness, beeldende activiteit of stemworkshop) of individuele psychotherapeutische begeleiding. Dit onder persoonlijke begeleiding van Inge.

Casa MomentÔ EXTRA LARGE:

Een projectweek rond een centraal thema of methodiek waarin persoonlijke groei centraal staat. Formule (nearly) all inclusive, met ruimte voor persoonlijke invulling (en vrije tijd). Kamer (te delen met 2) met privéterras en sanitair.

Casa MomentÔ FRIENDS:

Voorbehouden voor familie en vrienden die ons een bezoekje komen brengen. We voorzien hiervoor zoveel mogelijk andere periodes. Zodoende garanderen we ook de privacy van de andere gasten.

 

bottom of page