top of page

Wie zijn wij?!

Rolf & Inge

Inge verwelkomt je in Vorselaar in MomentÔ, Praktijk voor Integratieve Psychotherapie.

Bijtanken en herbronnen kan in Casa MomentÔ, Ecoretreat opLanzarote. Rolf is mee de bezieler van dit project ... Sinds juli 2024 is Inge ook daar jullie gastvrouw!

Een snapshot ... wie wij zijn.

Dankbaar voor wij hij was... Rolf, mijn soulmate, overleed onverwacht op 29 juni 2023.

Voor eeuwig thuis op Lanzarote...

20211231_173301.jpg

Inge

Mijn naam is Inge De Fré. Mama van 3  grote kids (Xhanne, Yoran en Zaura) en (een  30 jaar) samen met Rolf, mijn lieve partner in zowat alles. Samen BELEVEN  & genietend stilstaan, is mijn dagelijkse drijfveer! Reizen, natuur beleven, wandelen, keramiek, skiën en muziek zijn mijn andere passies.

 

In mijn bagage levenservaring vind je verhalen over afscheid nemen, leven met personen met een psychische kwetsbaarheid, burnout, leven met een fysieke kwetsbaarheid & diagnose. LEVEN  tussen kracht en kwetsbaarheid vormt een mooie dagelijkse uitdaging.

Naast een stevige portie ervaring in hulpverlening (coaching en integratieve psychotherapie voor volwassenen en jongeren met LEVENSVRAGEN), bundel ik ervaringen in vorming aan jongeren en volwassenen, trajectbegeleiding, hulpverlening in  interculturele context.

Rolf

Mijn naam is Rolf Van Eekert. Papa van 3  kids (Xhanne, Yoran en Zaura) en (al een  30 jaar) samen met Inge, mijn lieve partner in zowat alles. Samen met hen heb ik vele mooie plekjes op deze wereldbol mogen ontdekken. Mijn passie voor muziek bracht me in contact met kwetsbare jongeren in België.  Voeg daar inleefervaringen met vluchtelingen in Algerije en Guatemala aan toe. Stilstaan en BELEVEN  hoe anderen SAMEN LEVEN. Hiermee heb ik vooral kinderen en jongeren proberen inspireren als leerkracht en directie Lager Onderwijs en als Coördinator van Studio Globo, inleefatelier voor mundiale vorming. 

 

Mijn bagage wordt aangevuld met de ziekte van Parkinson, een dagelijkse metgezel. Op Lanzarote kunnen we  kwaliteitsvol SAMENLEVEN. Hier hoop ik, door ons huis  te delen, vanop de zijlijn een steentje bij te dragen door groeiprocessen te faciliteren.

 

Je kan me ook terugvinden op de wandelpaden en stranden, elk rustig plekje om zuivere lucht, helder licht en zonnebatterijen op te laden! 

20220102_174634.jpg

In memoriam

Rolf Van Eekert

familieman - reiziger - buitenmens - muzikant

° Mortsel België 2 november 1966

 - Lanzarote 29 juni 2023

bottom of page