top of page
20220726_200930_Original_edited.jpg

Zomer 2024 Casa MomentÔ XS
 

Deze zomer houden we het bij een 'small' programma. Focus ligt op individueel herbronnen. Met creatieve oefeningen, verstillende wandelingen. Onder begeleiding of vergezeld van een podcast.

Wat?

Tijd om even stil te staan bij ‘Wie ben ik’, om te groeien naar ‘Wie wil ik zijn’.  Een laagdrempelig aanbod dat inzoomt op jezelf (her)ontdekken & zelfontplooiing  om met hernieuwde veerkracht in je dagdagelijkse leven te staan. We gaan op pad via creatieve oefeningen, lichaamsgerichte technieken en wandelingen in het adembenemende biosfeerreservaat Lanzarote. Een krachtige combi van inzichten & tools om als Eerste Hulp in te zetten Bij Overprikkeling. 

Formule?

Logies in tweepersoonskamer met eigen badkamer, bed/badlinnen

Maaltijden facultatief: bij aankomst kan voor een eerste maaltijd gezorgd worden, daarna ontbijt en of diner na afspraak

Afhalen op de luchthaven indien gewenst. We raden aan om zelf een auto te huren wanneer je tijdens je verblijf op verkenning wil.

Vluchten niet inbegrepen. Vraag eerst naar beschikbaarheid bij ons en wij bezorgen je vluchtinfo. Dan kan je zelf in de beoogde periode het aanbod bekijken. Tijdig boeken biedt de goedkoopste opties!

Inschrijven?

Meld je aan en ik maak een offerte voor je verblijf op basis van de gevraagde kamer.

Ik vermeld de kostprijs voor een individuele sessie,  een forfait voor gebruikte materialen. Gratis toegang tot podcast en uitgestippelde wandelingen.

bottom of page